Kerhotilan kaapelointi etenee

Viikonloppuna pidettiin kaapelitalkoot. Nyt kaikissa kiinteissä kaapelivedoissa on liittimet ja kaikki kourut on asennettu seiniin.




Lisäksi otettiin käyttöön bonkinhallintaratkaisu. Jatkossa kerholle jakoon saapuvat purettavat laitteet sijoitetaan keltaiseen alueeseen puoliintumaan. Puoliintumisajan täytyttyä ne siirretään punaiseen vyöhykkeeseen, mistä ne lähtevät hävitykseen.


Tulevaisuudesta: Kaapelit läpiviennissä mastolta kerhotilaan vaativat tekemistä. A-aseman (HF-pääaseman) nurkkaan tehdään ristikytkentäpaneeli antennien kytkemiseksi eri asemille. Paneelin räkki on edelleen haussa; kerhon listalle lähetettyä meiliä lainaten:

"Kerho tarvitsee myös materiaaleja. Laajan kaapelointiprojektin huipennus on ristikytkentäpaneeli radiohuoneen perällä A-aseman yläpuolella. Paneeli toteutetaan 19" liitinpaneeleilla (periaatekuva: http://www.allmetalparts.co.uk/159-214-thickbox/2u-19-rack-panel-8-neutrik-speakon-nl4-mpr-holes-.jpg). Paneelit ovat jo työn alla customina, mutta vielä tarvittaisiin räkkiteline!


Jos siis tiedossasi on räkki, jonka saa seinään kiinni, anna kuulua itsestäsi! Hitsataan latasta ja kiskosta itse, mikäli valmista ei löydy."

Räkki löytyi, kiitos Vili OH5GE!

Säätämön komponenttivalikoima inventoidaan lähitulevaisuudessa ja varaston nimikkeiden määrää pienennetään voimakkaasti. Esimakua tulevaisuuden siististä säätöpisteestä ESD-maton kanssa:


Kerholaiset ovat erittäin tervetulleita mukaan projekteihin! Tekeviä käsiä ja mielipiteitä tarvitaan.

mikko OH2FLO

Comments